Vårt mål og visjon med oppdrettet er ønsken om å levere sunde gode familiehunder med egenskapene i behold.

Vårt mål og visjon med oppdrettet er ønsken om å levere gode familiehunder med egenskapene i behold, vi har     Golden Retriver fra jaktlinjer og Engelsk Cocker Spaniel.

Brains and beauty!

Vi ønsker å avle hunder med god mentalitet, god helse og deretter kommer rasetypisk utseende. Vi legger stor vekt på sosialisering av valpene i form av riktig sosialisering og håndtering. Valpene vokser opp inne hos oss og vil blir vant til å bli håndtert av voksne og barn. De vil oppleve god trygghet i de voksne hundene og miljøet i form av lyder og lukter. Vi startet også forberedelsen på nytt hjem for våre valper, slik at våre valpekjøpere skal få en trygg og god valp hjem. Alle våre valper lærer seg innkalling på fløyte fra de begynner å spise vanlig mat og ikke bare melk fra mammaen. Vi leverer valpene ved 8 ukers alder.

Som valpekjøper hos oss blir du godt fulgt opp etter at du har fått hjem valpen. Vi er aldri lengere unna enn en telefon, mail eller ett besøk. Dette er til trygghet for dere. Vi er behjelplige med trening rettet mot jakt, lydighet og agility, eller om man ønsker hjelp til å vise hunden på utstilling. I forhold til pelsstell på Cockerene så bruker vi tid på bordet og valpene får en god innføring i dette før de kommer til nye eiere. Vi trimmer også Cocker her hjemme for våre valpekjøpere. Hvert år vil vi arrangere valpetreff hjemme hos oss. Vi har også et krav til våre valpekjøpere at de holder kontakt med oss, holder oss oppdaterte i forholdt til valpen og senere når den blir voksen. Da vi selv tester våre hunder på mentaltester og engenskapsbedømmelser så setter vi også dette som ett krav og vi forventer at våre valpekjøpere tar HD og AD (rundt 18 mnd), øyelysning(fra den er 12 mnd, vi anbefaler at dette gjøre hvert år) av hunden sin. Dette er for at vi skal få sikret vår avl oppi dette. 

Vi er også på utkikk etter gode fôrverter, vi har strenge krav til våre fôrverter. Kunne du/dere ha et ønske om å være det for oss ta gjerne kontakt.

Vi er opptatte av å levere gode brukshunder samtidig som de skal være flotte familiehunder. Vi bruker kun godkjente tisper og hannhunder i avl. Der de nødvendige testene innenfor helse og rasekunskaper er gjort. Vi følger der raseklubbene og NKK sine krav. Vi bruker tid for å finne rett hanne til våre tisper, og vi bruker tid på å sjekke opp tisper som ønsker å bruke våre hanner.

Alle våre valper blir registrert i NKK, vaksinet, id-merket, ormekur og helseattest. Valpene blir levert med valpepakke fra Appetitt, samt gavekort på valpekurs hos Nordby`s Hundesenter. Perm med alle papirene samt kontrakt.

Vi kjører valpelister, men forbeholder oss retten til å velge hvem som får valp hos oss. Ønsker du å kjøpe valp hos oss må du gjerne sende oss en mail for å fortelle om deg selv og hvorfor du ønsker å kjøpe valp fra oss, eller ta opp telefonen for en hyggelig hundeprat. Vi ber alle som er int i valp om å sende en utfyllende mail på vegar@marriotts.no Skriv om deg/dere, fortell hvor dere bor, hva slags hund dere ønsker, fortell hva dere skal bruke hunden til. Vi selger ingen valper over tlf eller mail, vi ønsker å møte våre valpekjøpere. Når det har blitt avtalt kjøp av valp betales ett depositum på 3000,- og resten når valpen hentes. Depositum refunderes ikke. Dette er for å sikre oss at du/dere virkelig ønsker denne valpen. Vi ser an valpene i forhold til hvordan de er og hva du som kjøper er ute etter. Vi tar gjerne imot ønsker, men vi forbeholder oss retten til å velge ut rett valp til eier. Grunnen til at vi gjør det slik er for at vi kan finne den hunden som passer deg/dere best. Vi ønsker å selge våre valper til aktive familier som ønsker å kunne bruke hunden sin. Dette er aktive raser som trenger å få bruke hode og kroppen sin. 

Det er viktig å tenke seg godt om før man kjøper seg valp, noen viktige spørsmål er:

Har jeg/vi tid?

Ønsker jeg riktig rase for meg og min familie?

Hvor aktive er jeg/vi?

Har du/dere satt dere inn i pelsstellet som gjelder Cocker Spaniel?

En hund lever i mange år, skal du kjøpe valp hos oss er dette no vi setter høyt. Våre hunder skal ikke være kasteballer og derfor må du ha tenkt deg godt om. Du må vite hva du går til!

A dog is for life, not just for christmas!

Engelsk Cocker Spaniel og Golden Retriever

Valper vil bli levert med valpepakke fra agria og musti. De blir også levert med gavekort fra Nordby`s Hundesenter hvor de får rabatt på valpekurs.