Nyheter for hundene ved 

Kennel Marriott`s Hunting.


2019

10 Mai ble det født 5 skjønner Cocker valper hos oss. Det er 4 tisper og 1 hanne. Dessverre klarte den ene hannen seg ikke.

2 Mai ble det tatt bilder av Lady og etter det vi klarer å telle er det 6 bebiser der inne. Termin er satt til ca 8 Mai. Ikke mange dager igjen <3 

4 Mars ble Lady parret med Tassen. Og vi håper at det denne gangen har gått veien for disse to. Sist var vi nok litt sent ute, men denne gangen skal det har vært på riktig tid.

Vi krysser fingrene.

4 Mars ble Lady øyelyst fri.

1 Mars reiste Ull til sitt nye hjem <3 Hun er så heldig at hun har flyttet sammen med Cash og Diva <3 


11 Februar og 13 ble Sol parret med Chevy og vi håper på masse flotte gyldenpelser. Dette er Chevy sit siste kull.

2018

27 August I dag har vi dessverre fått påvist hårsekkmidd på Ull, hun er under behandling og vi håper på at hun raskt er på bedringens vei. Med tanke på dette blir ikke Ull avlet på. 

14 August Det blir dessverre ikke valper på Lady denne gang, hun gikk tom. Vi vil prøve igjen på neste løpetid mellom henne og Tassen. Det var en sjangse for at det ikke ville bli noen da hun ble parret sent i løpetiden. Vi krysser fingrene for at det ved neste løp vil komme Cocker bebiser her.

8 August Planlagte kull siden på Cocker er oppdatert med informasjon. Mangler fortsatt bilde og litt mer informasjon på hanhunden.

29 Juli da har alle valpene flyttet til sine nye hjem. Vi ønsker dem lykke til i den store verden.

19 Juni alle valpene er solgt.

10 Juni har vi oppdatert siden til aktuelle kull med nye bilder av dem. I går fikk de første ormekur behandling. De legger godt på seg <3 

3 Juni I går ble det født 5 tisper og 5 hanner her etter Flo og Mac. Aktuelle kull siden er oppdatert.

2 Juni <3 Fødselen er igang <3 

9 Mai litt nye bilder på Flo.

5 Mai ble Miriam og Snap NORSK LYDIGHETSCHAMPION, Snap er etter vår Chevy og Indy til kennel Solsvingen. Vi gratulerer så masse.

30 April ble det født 9 valper etter Indi og Mac hos Kennel Vårvinden.

17 April ble det født 9 valper etter Frøya og Chevy hos kennel Vårvinden. 

1 April valgte Flo sin mann og hun har nå hatt første parringen med Mac. Planlagte kull siden er oppdatert.

24 Mars Flo er i gang med løpetid.

23 Mars i dag har vi fått svar på dna testingen til Mac. Siden hans er oppdatert.

20 Mars vi har i dag åpnet siden for planlagte kull på Golden Retriever. Vi venter på løpetid på to av tispene. 

6 Mars ble alle jentene øyelyst fri. Flo fikk en anmerkning i form av Retinal Dysplasi (RD): Påvist (Multi) fokal. Hun kan brukes i avl, men må parres med en hannhund som er fri for dette.

27 Februar ble Chevy og Mac øyelyst fri. Mac reiste på kjærlighetsferie til kennel Vårvinden, så nå venter vi spent på hva resultatet blir av det. Både Chevy og Mac fikk påvist noen ekstra øyehår. I forhold til avl så vil det si at de må parres med tisper som er frie for dette.

22 Februar fikk vi resultatene på jentenes bilder. Flo er fri, Lady er fri og Sol er fri. Alle er tatt HD og AD av.

Obi ble røntget i rygg og nakke i dag, der fant de to punkter som er forkalkning på. Da vet vi hvertfall hvorfor han har ømmet og tydelig hatt ubehag. Nå er det forebygende som gjelder, og vi håper at dette ikke blir brått værre.

21 Februar ble Obi øyelyst FRI, vi er så glade for dette resultatet da pappaen til Obi fikk påvist Working Dog Retinopati i godt voksen alder. Obi er nå 7 år, og vi håper at dette ikke vil bli påvist i senere tid. Han har ikke vært øyelyst før, så dette er gode nyheter.

Da er helsedata på tispene oppdatert. 

18 Februar var Lady på utstilling i Bø, på første Nordiske utstillingen i Norge. Hun fikk en god kritikk og VG

7 Februar fikk vi spørsmål fra Kennel Vårvinden om de kan bruke Chvy i avl, vi har sagt ja til det og ser frem til at gutten skal reise på ferie. Vi håper at alt klaffer og at det blir valper hos kennel Vårvinden om ikke lenge. Følg med på siden til Vårvinden. Frøya er mammaen til vår Sol, og vi har stor tro på denne kombinasjonen. (Bilde av Frøya er lånt fra Kennel Vårvinden). 

Nå venter vi spent på om det blir valper etter vellykket parring mellom disse to.

28 Januar Fikk vi en trist nyhet fra Glød (Valp fra Kennel Solsvingen hvor Chevy er pappa). Hun har hatt en svulst på øyet som de ikke har vist om er godartet eller ondartet. Hun har vært inne til flere kontroller, men nå hadde svulsten fått ett "ruffsete" utseende og de valgte å ta bort øyet. Glød har en fantastisk eier som gjør alt for at den lille jenta skal komme raskt tilbake og i følge eier har hun det veldig bra.

Vi fikk beskjed om at dette mest sansynlig ikke er arvelig, som selvfølgelig er en god nyhet med tanke på Chevy og videre bruk i avl. 

Vi vil ønske Glød masse lykke til videre, og gleder oss til å se alle sprell de kommer til å finne på. (Bilde av Glød er lånt av eieren til Glød).

Vi har fått lov til å låne bilde av Glød og dele historien om henne.


15 Januar I dag måtte vi ta den tunge og lange turen opp til Østlie`s Hundesenter. Vi har i lang tid pratet om at vi må komme oss opp til Terje og Inger for å teste Egil. Vi har dessverre hatt utfordringer med Egil i de tre årene vi har hatt han. Testen var ikke positiv, og lillegutten vår skal få sleppe. Nå skal han få vile og sleppe å bekymre seg.

14 Januar ble verdens beste og nydeligste OBI 7 år. Gratulerer så masse med dagen gutten vår.

12 januar og i dag har jentene (Flo, Sol og Lady) blitt tatt hd og ad x-ray. Vi krysser fingrene for positivt svar. Tenk at de er blitt så store alt <3 

11 januar ble det bestemt at Diva skal flytte. Da Victoria har lagt opp agilityen så føler hun at det ikke er riktig å beholde henne. Vi har funnet det perfekte hjemmet til henne, og det hadde ikke vært noen andre som hadde fått henne enn Kethe og Ola + at hun flytter til Cash. Vi ønsker dem masse lykke til og gleder oss til å få begge "barna" hjem når dere skal på ferie. 

2017  

5 november ble både Egil og Lady stilt i Herning. Egil slo til igjen og fikk CACIB og ble BIR. I og med at han ble BIR så ble han også mestvinnende Cattledog i Danmark 2017. Han fikk også en ny tittel, Dansk vinner 2017. Lady gjorde en fantastisk jobb i ringen i dag også. Hun fikk exc og ble plassert som nr 3 i juniorklassen. I dag fikk hun ikke ck, det var kun vinneren som fikk det. Alt i alt en strålende tur til Danmark.

4 november stilte Lady på DKK sin utstilling i Herning. Dette var første gang for henne som junior. Hun fikk en flott kritikk og ble plassert som nr 2 i juniorklassen med exc og ck. Hun slo også ut flere ch i beste tispe klasse før hun endte på den "5" plass. Utrolig fornøyd  med resultatet på henne.

24 oktober har NKK registrert Dk uch tittelen til Egil.

17 oktober har Egil bursdag. Guttungen er blitt 3 år alt! Gratulerer så masse med dagen Egil.

1 oktober ble Diva 2 år. Tenk at den lille rakkeren er blitt det alt. Gratulerer så masse med dagen Diva.

25 september fikk vi bekreftelse fra Dansk Kennel Klubb at han har fått godkjent det Danske championatet. Så nå heter han Nuch Dkch Nv-16 Kbhv-19 Willacarras Blue Star Egil! Vi har også fått sendt inn til NKK slik at de får lagt det inn på han i dogweb og sendt inn for det INT CH. Da venter vi bare i spenning!

23 september var vi igjen på utstilling i Danmark med Egil, vi mangler det Danske certet og cacibet for at gutten skulle bli DKCH og INT CH. Det var i tillegg KBHV-17 tittel å vinne. Det er klart vi reiste ned med sommerfugler i magen. Skulle han denne gangen klare det. Og jaggu dro ikke gutten i land alle tre tittelene. Noe så fantastisk gøy, i tillegg ble han BIR. Han ble dessverre ikke plassert i gruppen med han var utrolig flott der han dro på inn i den store ingen. Søknaden om det danske er sendt inn.

22 september har Chevy bursdag. Gratulerer så masse med dagen gutten.

10 september ble lille solstrålen vår 1 år. Gratulerer så masse med dagen Sol.

2 september startet Vegar tre av hundene våre på Mesterskapshelgen. Sol var med kun fordi vi skulle sjekke hvordan hun takler alt som skjer og hvordan hun jobbet. Mac gikk i BK (han fikk dessverre to nuller og ikke godkjent wt) og Chevy i AK (fikk dessverre en null så ble ikke godkjent wt). Chevy fikk en 19 plass av 31.

1 september besto Sol kvalifiseringsprøven! Stolt av lille jenta vår.

25 august ble lillefrøken Lady 1 år. Gratulerer så masse med dagen lillemor.

9 juli ble vår Danske frøken hele 1 år. Gratulerer så masse med dagen Flo.

23 april var siste valpeshowet for Lady og hun ble BIR og BIG 1. Hun stilte også i matchshow og der ble hun tatt ut til finalen av sammen med 6 andre av 60 stk. Helt fantastisk på hennes site valpeshow. Sol var også med og hun fikk en god kritikk, viste seg flott i ringen og ble 1-2, slåttt av en yngre tispe. Egil fikk også være med på matchshow og guttungen ble slått ut i semifinalen. Fantastisk koselig dag!

16 april var vi igjen i ringen. I dag var det også påmeldt 4 stykker, de samme som i går. Lady vant sin klasse, men be slått av den andre som var i 4-6 mnd. Så det ble en 1-2 i dag også. Jeg er super fornøyd med lille frøkna og hun er eksemplarisk på utstillinger.

15 april har vi igjen vært i ringen. I dag var det påmeldt 4 stykker. Det var to tisper i 4-6 mnd og to tisper i 6-9 mnd. Lady vant klassen sin, men ble slått av den som vant 4-6 mnd, så 1-2. Veldig bra jobbet av lille frøkna, og gøy å stille henne opp mot andre. Hun er mye slankere en de andre, kanskje ikke så rart slik som hun fåt løpt og brukt kroppen sin. Ut i fra kritikken er jeg sikker på at det var det som gjorde at hun ble slått av den andre. Men vi er selvfølgelig kjempe fornøyde med henne igjen! Ei søt lita jente som vet å ta livet med ro på utstillinger.

8 april. Har ikke annet å si en fy flate for en valp!!! I dag ble hun BIR, BIG 1 og BIS!! Lady slår til igjen på valpeshow. Så utrolig gøy å vise frem denne nydelige jenta.

2 april wow, for en dag. Lady har igjen vært i ringen. Denne gangen var vi på Camp Villmark sin messe hvor de hadde valpeshow. Hun ble BIR først. Etter det det kjørte de to ganger matchshow for å finne de siste som gikk til BIS. Lady slo i første omgang ut en Toller og i andre omgang slo hun ut en Norsk Buhund. Hun endte til slutt opp på en BIS 4. Vi er helt overveldet over resultatene og kritikkenen til denne lille jenta som vokser seg gradvis om til en nydelig junior.

12 mars stilte Egil på Crufts. Det var en fantastisk opplevelse å være i ringen der med egen hund. I Egil sin klasse var det 15 stykker. De plasserer 4 stykker og han ble ikke plassert av dem, men vi er super stolte over han.

8 mars i dag har lille hoppetuss bursdag. 2 år er gutten vår blitt nå. Gratulerer så masse med dagen Mac.

25 februar kom det gode nyheter fra Kennel Vårvinden. Chevy og Indi fikk hele 10 valper. 8 gutter og 2 jenter. Vi er så glade for dette og ønsker Indi lykke til med de små.

Kull siden til Chevy sine første valper er laget og ligger under hans side, vi har gjort klar for dette kullet også.

24 februar fikk vi svar på x-ray til Egil og Mac. Mac har AD:0 og HD:A, Egil har AD:O og HD:C. Vi er veldig glad for at det gikk så fint med Mac, det var gledelige nyheter. Dessverre fikk vi ikke de svarene vi ønsket på Egil. Han er nå tatt ut av avl.

12 februar slo lille fantastiske Lady til igjen. Denne gangen i Drammen på Boxer klubben sin utstilling. Lille lykkepilla slo til med BIR, BIG 1 og BIS 4!! Er så utrolig stolt av henne. Tusen takk til dommer Linda Kjeksrud for nok en gang å gi jenta vår en fantastis kritikk og ikke minst for å sette henne opp!

9 februar ble Egil og Mac hd, ad og rygg(Egil) røngket. Da venter vi bare på svar på bildene.

6 februar vi har ikke fått inn noen protester på kennel navnet, så nå er det offesielt. Jippi så glade vi er!

31 januar bestilte vi time til Obi, Egil og Mac for hd og ad.

29 januar har Lille Lady og Flo igjen vært på valpeshow. I dag var vi i Hadeland og begge jentene gjorde en flott opptreden i ringen. Lady ble BIR og Flo ble BIR. Flotte kritikker på begge to. De ble ikke plassert i gruppen i dag. Men de fik vist seg godt.


15 januar har Lady og Flo igjen vært på valpeshow i Bø. Flo fikk en flott kritikk og ble nr 2 i sin klasse. Lady klinte igjen til med en flott kritikk og ble BIR og i dag ble hun BIG 4, vi er så fantastisk stolte over lille Lady. 

14 januar har Lady og Flo vært på valpeshow i Bø. Flo fikk en fin kritikk og ble 4 i sin klasse. Lady klinte til med BIR og BIG 2. Vi er så super stolt over den lille snuppa vår på hennes første utstilling. Vi må jo heller ikke glemme å gratulerer vår egen Obi med 6 års dagen i dag. Gogutten vår <3 

6 januar var Egil igjen på MyDog. Han viste seg supert og gikk i dag også til tops blandt hannhundene. Han fikk Cert, Cacib, Bim og kvalifiserte seg til Crufts 2018. Vi er så utrolig stolte og lykkelige for denne flotte gutten.

5 januar var Egil i Göteborg på MyDog. Han viste seg supert og fikk Cert, Cacib og Bir. Super stolt av gutten som nå er et skritt nærmere det internasjonale championatet.

2016

20 desember har Sol blitt registrert i vårt navn.

3 desember har vi vært sammen med Skoger Dyrehotell å hatt familie fest for 2- og 4 bente. Obi var med og han fikk lov til å løpe i sprinten. Han var raskeste hund av alle og stakk dermed av med 1 plass. Raske gutten til mamman sin det. Alle hundene var med. Mac fikk kjørt en oppvisning med Vegar på "skoger merke" og valpene fikk sosialisert seg etter at alt var ferdig. Koselig dag med voffsene våre.

2 desember har NKK lagt ut kennelnavnet på nettsiden, det er nå 8 uker protesttid før vi vet om vi får det godkjent uten problemer, 2/2-17 er datoen. Har det ikke kommet inn klage på det til da så er det offesielt.

Vi har også gjort påmeldingen til CRUFTS for Egil og kjøpt biletter for lørdagen. 

1 desember har Flo blitt registrert i vårt navn.

Egil har også fått sitt ATC nr for å kunne få stille i England. Da kan vi melde han på!

30 november har NUCH titelen til Egil blitt registrert hos NKK.

29 november har Lady blitt registrert i vårt navn.

19 november ble Egil Norsk vinner 2016 på Lillestrøm, han fikk sitt 2 cacib og ble Bim. Kun slått av sin Mor som ble Bir. Han ble også kvalifisert til Crufts i 2017. Vi er så utrolig stolte og glade. Vi har sendt inn for å få ATC nr på han slik at vi kan melde han på, dette tar ca 14 dager. Hotell er booket for Crufts, så da venter vi bare på å bestille flybiletter og melde godgutten på.

13 november ble Egil NORSK UTSTILLING CHAMPION! Han ble Bir. Vi er så glade og stolte over gutten vår. Søknadden er sendt inn og vi venter bare på godkjenning fra NKK, tar ca 10 dager.

9 november fikk vi brev fra NKK om at FCI har godkjent kennel navnet. Nå må vi bare vente på endelig godkjenning i Norge(NKK) før vi kan ta det i bruk. JIPPI.

7 november hentet vi hjem Sol fra Norge.

6 november hentet vi hjem Flora fra Danmark og Lady fra Sverige.


6 november var Egil på nytt å stilte i Danmark, i dag ble det også exc uten ck. Fortsatt viste han seg flott.


5 november var Egil i Danmark å stilte, det ble exc uten ck. Gutten gjorde en flott jobb i ringen.


16 oktober Obi har vært på NO å gått 3 løp- ble ingen resultater å skryte av, men han gjorde en flott jobb i løpene.

15 oktober Obi har vært på NO å gått 4 løp- ble ikke noen resultater å skryte av, men han gjorde en flott jobb i løpene.

11 oktober fikk vi brev fra NKK om at kennel navnene er godkjent hos dem og at de nå er sendt inn til FCI. Vi venter i spenning.

1 oktober var Egil på MH i Sverige, vi er godt fornøyd med gutten. Han gjennomførte testen med 1 på skudd(som er det beste på denne testen). Egil var egentlig ikke så opptatt av hva som skjedde.

29 september sendte vi inn papirene for kennelnavn, da krysser vi fingrene for at det er i boks om ikke lenge.

18 september fikk Mac 1 plass i lydighet i Asker. 

10 september var Mac på BPH i Sverige, vi er godt fornøyd med gutten. Han gjennomførte testen med 4 på skudd(som er det beste på denne testen). Det var Trude(oppdretter til Mac) som hadde med seg Mac og hun var veldig fornøyd med han.

6 september ble Egil, Mac og Chevy øyelyst fri.

4 september fikk Egil BIR i Drammen.

3 september fikk Egil BIR i Drammen.

14 august fikk Egil BIM og CACIB på NKK Lillehammer.

13 august fikk Egil BIR og BIS 2 på rasespessialen på Lillehammer.

9 juli startet vi på NLM(norsk lagmesterskap retrievere). Det var 12 lag som stilte til start og vi fikk 6 plassen. Kjempe gøy. Victoria startet for første gang og gikk med Mac, Vegar gikk med Cash.

3 juli fikk Obi 2 plass i hopp og 2 plass i agility på NKK Trondheim. For en helg den gutten har hatt.

2 juli fikk Obi CACIB og ble 2 beste hannhund på NKK Trondheim. Egil fikk EXC.

20 februar fikk Egil CERT og BIM på NKK Bø(han er nå fullcertet og må bli 2 år), Obi fikk 1 plass i agility.

2015

6 desember fikk Egil sitt første CERT og BIR i Kongsberg.

5 april fikk Egil BIM valp