Int N Dk UCH Nv-16 Kbhv-17 Dkv-17

Willacarra`s Blue Star Egil

Skal ikke brukes i avl

Rase: Australien Cattle Dog

Tittel: Norsk utstilling champion(nuch), Norsk vinner 2016, Dansk utstilling champion(dkch), København vinner 2017, Internasjonal utstilling champion(Int), Dansk vinner 2017.

Født: 17.10.2014

Reg nr: NO55141/14

Farge: Blåspettete

Oppdretter: Linda og Geir Trygh, kennel Willacarra.

Helse: Øyelyst fri 2016, rcd4 test for PRA Normal, prcd mutation test for PRA Carrier, pll test Carrier, fult hørende, AD fri, HD C.

Tester: Gjennomført MH med 1 på skudd. (viser ingen berördhet). Gjennomført test hos Østlie`s Hundesenter.

Meritter: Cert Norge, Cacib Norge, Bir Norge, Bim Norge, Cert Sverige, Cacib Sverige, Bir Sverige, Bim Sverige, Bis 2(rasespesialen), Kvalifisert til Crufts 2017-2018, Cert Danmark, Cacib Danmark, Bir Danmark, Kvalifisert til Crufts på livstid, Internasjonal Champion, Norsk rasevinner nr 2 i 2016, Dansk rasevinner nr 1 i 2017.

Bruk: Agility, frisbee og utstilling. Trener lydighet

Om Egil: Egil har gitt oss masse grå hår, han har vært en håndfull i oppveksten. Egil er utrolig avhengi av Victoria, han er en typisk Cattle dog. Egil er en gøy hund å trene, har en fantastisk spenst og motor. Han er tent på sau og ku, og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang med treningen. Egil har vist gode resultater i utstillingsringen. Han ble Norsk champion på første forsøk. Han er blitt internasjonal champion og dermed kvalifisert til Crufts på livstid. Egil er Victorias første hund som har kvalifisert seg til Crufts både i 2017 og 2018, og det er også hennes første hund som hun reiser over å stiller. Egil er også den første hunden vi har som er blitt internasjonal champion. Vi er ekstremt glade over resultatene denne hunden har vist.